Menu

Op onze menukaart staat allerlei heerlijks, van alles wat, dus voor elk wat wils. Naast verschillende soorten ramen, hebben we ook toffe bijgerechten op de kaart staan om eens lekker uit te pakken. En natuurlijk zijn er toetjes, want: een dag geen toetje is een dag niet geleefd! šŸ˜‰

Wij werken zoveel mogelijk met huisgemaakte en verse producten, dus er zou ooit wel eens een keer iets op kunnen zijn, wees dan niet getreurd, want de dag erna is het er gewoon weer!

Allergieƫn of speciale wensen? Vertel het ons! En hoewel wij ons stinkende best zullen doen om aan je wensen te kunnen voldoen, kunnen we helaas niet garanderen dat sporen van elementen ook 100% afwezig zullen zijn.

Wist je trouwens dat wij op zoveel mogelijk vlakken bezig zijn met duurzaamheid? Zo werken wij bijvoorbeeld met de waters van Marie-Stella-Maris, een merk dat zich inzet voor schoon drinkwater: voor iedereen, wereldwijd!

En ook staan op onze kaart een paar mooie wijnen van een wijnhuis dat zich op en top inzet voor een betere wereld. Zo recyclen zij 100% van hun water en wel 95% van hun afval! En werken zij enkel met lokale arbeiders en zoveel mogelijk lokale leveranciers.

Download menukaart