Over ons

Wij zijn Tom&Anke: foodies, ontdekkers, lovers en horeca-ondernemers! Samen runnen wij ToKokoro Ramen in ons geliefde Nijmegen. Misschien ken je ons al wel?

Sinds onze tienerjaren zijn wij bevlogen horecatijgers, inmiddels met een flinke bak ervaring in kroeg, café, restaurant, prachtige trouwplek en vrolijke feestlocatie. Twee jaar lang runden wij restaurant NIMMA (binnen hotel NIMMA), ook in onze prachtige keizerstad te vinden, waar wij als chef en manager de mooie kanten van het horecavak op intensieve wijze van dichtbij mochten beleven en waar de droom van een eigen zaak groter en groter werd. Deze ervaring heeft ons horecahart nog sneller doen kloppen en daaruit werd ons idee voor onze eigen zaak geboren: let’s go ToKokoro Ramen!

Waar Tom zijn creativiteit in prachtige smaakcombinaties kwijt kan, heeft Anke een fijne uitlaatklep voor haar energie en passie voor de culinaire beleving van haar gasten. Beiden stralen gastvrijheid en plezier in het vak uit en doen niet liever dan hun gast fantastische momenten te laten beleven in hun culinaire huiskamer. Wij zijn foodies tot en met en delen onze passie maar al te graag met jou! Tot snel bij ToKokoro Ramen!