Over ons

Wij zijn Tom&Anke: levensgenieters, foodies, ontdekkers, lovers en horeca-ondernemers! Samen runden wij tot zomer 2022 ToKokoro Ramen in het door ons ó zo geliefde Nijmegen.

Drie jaar lang trokken wij de lekkerste bouillons, maakten we de mooiste tares en rijkste olietjes. Krokante kippetjes vlogen over de bar en gemarineerde eitjes pellen deden we als de brandweer! Na drie jaar werd het tijd voor ons nieuwe avontuur.

We emigreerden naar Kreta! We kochten daar een berg en bouwen nu aan tiny houses, belltents en een aanschuiftafel om jullie wederom te kunnen ontvangen en weer zo heerlijk in de watten te kunnen leggen.

Want ook op die heerlijke berg op Kreta kan Tom zijn creativiteit kwijt in al die prachtige smaakcombinaties met de verse groenten uit de moestuin van Anke. En ook hier heeft Anke wederom zo’n fijne uitlaatklep voor haar energie en passie voor de culinaire beleving van haar gasten om ze te laten genieten van al dat lekkers dat Tom op tafel tovert.

Kom jij als strakjes alles gebouwd is weer genieten van onze gastvrijheid en ons plezier in dit prachtige vak? Wij doen nog steeds niets liever dan jou fantastische momenten te laten beleven, alleen voortaan niet slechts nog in onze culinaire huiskamer, maar ook op ons prachtige landgoed, waar jij welkom bent voor een heerlijke vakantie of retreat!